Koulutushallit

KOULUTUSHALLIT

Vanha-Vanto vuokraa koulutushalleja ja ulkokenttää yrityksille, yhdistyksille sekä yksityisille henkilöille mm. koirien koulutuskäyttöön ja eläintapahtumiin.

Lämipimästä koulutushallista löytyy sosiaalitilat sekä wc.

Mahdollisuus myös pienimuotoisille luennoille ja kokouksille.

AGILITYHALLI, pieni

Keinonurmipohjainen halli kooltaan n. 15 x 25m. Hallista löytyy AGIMET agilitykalusto perusesteineen.

Hallista löytyy myös keppiohjurit.

AGILITYHALLI, iso

Keinonurmipohjainen halli kooltaan n. 15 x 35m. Hallista löytyy AGIMET agilitykalusto perusesteineen + kaksi putkea ja pöytä. Hallissa myös liikuteltavat, matalat seinäelementit, joilla saat aidattua tilaa tarpeesi mukaan.

Hallista löytyy myös keppiohjurit.

LÄMMIN KOULUTUSHALLI

Mattopohjainen peruslämmin halli, jossa lämpö kovillakin pakkasilla yli 10 C. Halli kooltaan n. 250m2. Sopii loistavasti esimerkiksi kylmänarkojen koirien talvitreeniin ja näyttelykoulutuksiin. Hallissa on pöytä näyttelytreeneihin ja iso vesipiste, joka mahdollistaa vaikka trimmauskurssit. Hallissa pieni agilityn harjoitteluestepaketti. Kahdella seinällä isot peilit. Videotykki käytettävissä pyynnöstä.

Tässä hallissa lämmin keittiö / kahvio ja wc.

KOULUTUSKENTTÄ

Hiekkapohjainen kenttä, kooltaan 25 x 40m. Kenttä on aidattu verkkoaidalla, josta ei pienimmätkään koirat karkaa. Agilityesteet ovat kentällä vuoden lämpimät kuukaudet, pääsääntöisesti toukokuusta-syyskuuhun. Kenttä soveltuu monenlaiseen treenaamiseen.

Vuokraamme kenttää myös talviaikaan!